Menu

Menu

ForsidenyhederIværksætteri InnovationAfdelingerOversigtVardeSkovlund FødevareklyngeProVardeOM OSKontaktKalenderArrangementerFlyverbord i fællesskabetPowerBoere
Foto:

Om os

Innovativt iværksættermiljø og forretningsudvikling

Velkommen til iværksætterhuset PowerTower!

Vi tilbyder GRATIS rådgivning til ALLE i Varde kommune og omegn, som går med drømmen om at starte egen virksomhed. Vi kan også hjælpe dig- uanset om din virksomhed er på tankestadiet, tegnebrættet eller allerede er veletableret. Derudover har du mulighed for at blive en del af et iværksætterfællesskab og leje dig ind på PowerTower - som har afdelinger rundt om i lokalområdet.

Så har du iværksætterdrømme og/eller lyst til at blive en del af PowerTower, så kontakt os. 


Power Tower er:

En sammensætning af: Power fordi vi udvikler den enkeltes potentiale og Tower efter de vindmølletårne som produceres hos Titan Wind Energy, hvor PowerTower oprindeligt blev etableret.  

Et fællesskab for iværksættere og etablerede virksomheder, som fysisk er placeret på forskellige matrikler i omegnen: PowerTower Helle, PowerTower Varde og Fødevareklynge Skovlund. Alle afdelinger kan hver især tilbyde dig sin andel i fællesskabet.

Potentialeudvikling! Cirklerne i Power Towers logo symboliserer boblende innovative idéer, og PowerTowers ønske om at skabe en 'ringe-i-vandet-effekt' - én iværksætter bliver til flere, og det skaber et helt unikt innovations- og iværksættermiljø.

Et sted for ildsjæle i Varde Kommune og omegn, som brænder for nye idéer og selvstændig virkelyst - og som ønsker en hverdag med mulighed for professionel virksomhedssparring.

Professionel rådgivning og sparring til dig - uanset hvor i lokalområdet du bor.

En del af Erhvervsudvikling ProVarde - et erhvervsfællesskab som, i samarbejde med lokale mentorer, er med til at udvikle nye virksomheder, kompetencer og arbejdskraft i Sydvestjylland. PowerTowers værdier læner sig op ad ProVardes strategi - Sammen skaber vi vækst.

Udvikling i lokalområdet med sammenhold som i en andelsbevægelse - hver enkelt skaber sit eget, men er samtidig en del af en større erhvervsudvikling i omegnen.

Kontakt os om PowerTower

Vi er klar til at hjælpe dig med iværksætteri og forretningsudvikling.

 

PowerTowers afdelinger

        PowerTower Varde


K. Friedericke Bruhn
K. Friedericke Bruhn

Iværksætter- og innovationschef
fbru@provarde.dk
20 35 42 54

 
        Skovlund Fødevareklynge